MeetAlbanians.com albanian dating
Members Area   
Username:
Password:
Homepage
Create your profile
Search Members
Subscribe Now
Login
Go Back
  Dalmati091 :


 
Male , 49 - Divorced
Brooklyn ,  New York - United States
Ethnic Background: Albanian
I Grew Up In: Shkup
Looking For: A Date, Friend, Intimacy/Physical, A long-term relationship

Last Active:
More than 30 days ago
home refinance application save 100s of dollars
AT FIRST GLANCE
My Physical Attributes My Lifestyle
Body Style:
Athletic/Fit
Religion:
Muslim
Height:
188 cm
Political View:
Liberal
Weight:
220 lb
Annual Income:
Will tell you later
Hair Color:
Dark Brown
Activity Level:
Rarely Active
Eye Color:
Dark Brown
Education Level:
Some College
Smoking Habits:
Occasional
Best attributes: Smile Drinking Habits:
Never
Have Children?
I have no kids
Want Children?
Maybe
 
About me:
Pershendetje gjith ju Gocat e bukura ketu dhe njiherit shpresoj se secili prej nesh do te gjej ate ce kerkon gjerate evogla nuk kane rendesi vetem mos te jete nji person me shum drama prej gjith asaj ce publikohet ne media pra nje person te rrafshuar me realitet dhe vemendje dhe kujdes edhe per te tjeret se bota rreth diellit jo rreth saj prandaj thjesht sinqeriteti eshte zgjidhja me e mire,I hope you will get someone to translate this if you dont know Albanian or just write me an e.mail and I will explain take care mirupafshim.

Dalmati091 's Ideal Match
Age: 24 to 44
Location: ALL
Height: 134 to 134 cm
Weight: 80 lb to 80 lb
Body Style: Small Frame, Lean/Slender, Firm and Toned, Ripped, Athletic/Fit, Soft, Voluptuous, Muscular, Modelesque
Hair Color: Doesn't Matter
Eye Color: Doesn't Matter
Occupation: Doesn't Matter
Income: Doesn't Matter
Education: Doesn't Matter
Political View: Doesn't Matter
Activity Level: Doesn't Matter
Religion: Doesn't Matter
Smoking Habits: Doesn't Matter
Drinking Habits: Doesn't Matter
Has Children? Doesn't Matter
Want Children? Doesn't Matter
Language Spoken: Doesn't Matter
Favorite Music: Doesn't Matter
Zodiac Doesn't Matter
Exercise Habits: Doesn't Matter

More About My match:
Nese deri diku jemi qift ateher shkruaj erinus1nejahupik dhe po qe se nuk ke foto per arsyje tuaja ather te lutem shkruaj dhe mundohu ce te pershkruash vetem sa me realisht nuk dua prralla dhe nuk kam kohe per sharlatani mendoj se jam mjaf ti qart dhe ndoshta e kupton kete veti te nji person tejet te sinqert tung.

 
home refinance application save 100s of dollars