MeetAlbanians.com albanian dating
Members Area   
Username:
Password:
Homepage
Create your profile
Search Members
Subscribe Now
Login
Go Back
  Ny32 : Where are you my love


 
Male , 43 - Never Married
NewYork ,  New York - United States
Ethnic Background: Albanian
I Grew Up In: Here and there (Albania)
Looking For: A long-term relationship

Last Active:
More than 30 days ago
home refinance application save 100s of dollars
AT FIRST GLANCE
My Physical Attributes My Lifestyle
Body Style:
Athletic/Fit
Religion:
Muslim
Height:
195 cm
Political View:
Ask Me Later
Weight:
160 lb
Annual Income:
$15,000 - $25,000
Hair Color:
Black
Activity Level:
Very Active
Eye Color:
Black/Ebony
Education Level:
Some College
Smoking Habits:
Smokes Regularly
Best attributes: looks!!!! Drinking Habits:
On occasion
Have Children?
I have no kids
Want Children?
Yes
 
About me:
Sic po e shikoni vet vajza, jam pak serioz nuk me pelqen te qesh kot. Jam njeri i qete nuk jam nervos prandaj do kisha deshire te gjenja nje vajze pothuajse si un te jete e qete po dhe qe ta pelqej cigaret !!! per mua e kam fjalen jo per te se po mundohem ta heq por nuk mundem athere uroj qe ta pelqe lol kaq po them se te tjerat po i themi bashke

Ny32 's Ideal Match
Age: 20 to 25
Location: United States
Height: 160 to 165 cm
Weight: 116 lb to 130 lb
Body Style: Doesn't Matter
Hair Color: Doesn't Matter
Eye Color: Doesn't Matter
Occupation: Doesn't Matter
Income: Doesn't Matter
Education: Some College
Political View:
Activity Level: Doesn't Matter
Religion: Doesn't Matter
Smoking Habits: Non-Smoker
Drinking Habits: Never
Has Children? Have no kids
Want Children? Yes
Language Spoken: Albanian
Favorite Music: Doesn't Matter
Zodiac Doesn't Matter
Exercise Habits: Doesn't Matter

More About My match:
Nje vajaz interesante si un :) e dashur me njerzit te jete fun qe kur te dalim jasht mos merzitemi lol jk. Neqofte se je e interesuar te un me shkruaj do pres me mesazhin tend.

 
home refinance application save 100s of dollars